Esittely

Hei

Olen Vaasalaislähtöinen ja nykyään Lahdessa asuva koiraharrastaja ja kasvattaja. Olen koulutettu koirahieroja, eläintenhoitaja, klinikkaeläinhoitaja ja työskentelen tällä hetkellä pieneläinhoitajana klinikalla joka on erikoistunut hammashoitoihin ja kirurgiaan. 

Kotoani löytyy tällä hetkellä 2 heeleriä, 1 tiibetinspanieli ja  Englanninpringerspaniel, 2 mäyräkoiraa sekä Niili-kissa. Sijoituskodeissa asustelee kauttani 7 heeleriä.

Toimin heeleryhdistyksen hallituksessa, jalostustoimikunnassa, aluekoordinaattorina, vuoden 2022 leiri ja erikoisnäyttelytoimikunnassa sekä ylläpidän suurta terveystaulukkoa. 

Huomiota kasvatustyössäni tulen eniten kiinnittämään rodun monimuotoisuuteen, terveyteen, terveeseen rakenteeseen sekä harrastusominaisuuksiin. Kasvattini luovutan vain koteihin jossa ollaan aidosti kiinnostuneita rodusta ja ollaan valmiita harrastamaan aktiivisen koiran kanssa. Pennunostajalta edellytän myös rodulta vaadittavien terveystutkimusten teetättämistä sekä tietenkin yhteydenpitoa kasvattajaan :)

Tuoreimmat päivitykset nykyään Facebookissa: kennel limespirit

 

Ystävällisin terveisin
Eeva Tuomisto