Pentuja

Pentuja kuvattu tulevaksi 11kpl! Joten alustavia varauksia on vielä mahdollista ottaa vastaan :)

Toiveissa ensimmäinen Limespirit springerspanieli-pentue :) <3

Helle ja Bondi saivat toisensa 28.3.2020 joten pentuja odotellaan toukokuun loppupuolella. Pariskunnan kemiat synkkas heti yhteen loistavasti ja astutus oli luonnollinen ja sujuva. Pariskunnan leikkejä katsellessa vahvistui entisestään tunne tämän yhdistelmän toimivuudesta!

Bondi on erittäin komea rotunsa edustaja, rakenteessa on mahtavaa ryhtiä ja liike on ylväs. Siinä koirassa tiivistyy kaikki se miksi aikanaan jo pikkutyttönä kiinnitin huomion englanninspringerspanieleiden upeuteen ja vuosia myöhrmmin hankin semmoisen itselleni. Luonteeltaan Bondi on äärimmäisen kiltti, läheisyyttä arvostava, miellyttämisenhaluinen ja spanieleille tyypillistä vilkkautta löytyy mutta sopivassa määrin. Bondi on menestynyt näyttelyissä jo hyvin ja on terveeksi tutkittu A-lonkkainen uros

Helle on aivan ihana koira. Se ylitsevuotava lempeys ja iloisuus on jotain niin sydämet sulattavaa. Helle on ottanut nuoremmat koirani niin hellästi vastaan ja johtaa meidän koiralaumaamme rauhallisen varmoin ottein. Kaikki ketkä Helteen ovat tavanneet ovat siihen ihastuneet. Helle on myös harrastusominaisuuksiltaan loistava, tekemisen ilo on loputonta. Helle on vuoden 2019 Harrastuspringerspanieli ja saavuttanut jo RTK1 ja SPA 1 tulokset. Kisaura jatkuu mammaloman jälkeen rallyn, mejän ja noutolajien parissa. .

Adamant' s You Know My Name "Bondi" https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI30088%2F16&R=125
Wishingspring's Outrageously Hot "Helle" https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI50018%2F17&R=125