Tulevaisuuden suunnitelmat

Massu kasvaa, tilanne 09.06.18

Pentuja odotettavissa Juhannusviikolla 2018!

Pentueen emo on Ritu, Coppercoat's Divine Daybreak Heel, joka on myös ensimmäisen Limespirit-pentueen emo. Ritu osoittautui emo-ominaisuuksiltaan loistavaksi ja ensimmäisen pentueen pennut ovat jo keränneet näyttelyistä sertejä sekä saaneet hyviä terveystuloksia. Ritu itse on kookas, yli 10kg heeleri joka ei kokonsa vuoksi ole luonut mainittavaa menestystä näyttelyistä vaikka muuten varsin komea onkin. Mieleenpainuvin sijoitus on rodun erikoisnäyttelyssä PN 4-sijoitus sanoilla "real workmanlike dog" ja sitä Ritu onkin. Raamikas ja raajakas, loputon työskentelijä. Ritu on ahne ja motivoitavissa, vauhdikas juoksija ja varsinainen vesipeto ja näissä lajeissa onkin menestynyt leireillä heelereiden välisissä kisoissa. Ritu on avoin ja ystävällinen ja tulee kaikkien kanssa toimeen.

 

Pentueen isäksi valikoitui Charmikas herrasmies Rocke, Ruotsintuonti Tumlex At-Water. Rocke on jo 11v ja terve ja vielä olemukseltaan kuin mikäkin pojankloppi pilkettä silmäkulmassa. Rocke on usean maan valio ja käynyt hurmaamassa myös cruftsissa. Rocke on jättänyt myös hienoja, terveitä jälkeläisiä. Rocke on varsinainen sydäntensulattaja ja sen iloinen olemus ei ole jättänyt ketään kylmäksi vaan hurmattu on niin naapurustot, eläinlääkärit kuin muutkin rodun harrastajat. Rocke myös rakastaa lapsia. Rocke on luonteeltaan myös erittäin avoin ja ystävällinen, yhteistyöhaluinen, perheeseensä kiintynyt, rohkea ja kaikkien kanssa toimeen tuleva.

Yhdistelmässä olen eniten miettinyt rodun nykytilannetta ja hakenut mahdollisimman erisukuista yhdistelmää, pentueen sisälläkin voi tästä syystä esiintyä hajontaa. Luonteiden osalta molemmat ovat jo minua miellyttäviä yksilöitä, Ritulta ehkä eniten kestävyyttä ja vauhtia ja ahneutta, Rockelta sitä koko kansan maailmanmiestä, rohkeutta ja hurmuria toivon saavani pentuihin. Ritu on äänekkäämpi ja Rocke taas ei turhia hauku. Koirien ulkoiset olemukset myös täydentävät toisiaan. 

Alustavia kyselyitä otetaan vastaan, lopulliset päätökset tehdään kuitenkin pentujen synnyttyä ja hieman kasvettua sekä kaikki kotiehdokkaat tavattua.

Pentueesta sijoitetaan narttupentu! Joten jos olet harkinnut sijoituskoiraa ja olet valmis yhteistyöhön kasvattajan kanssa, sekä olet innokas harrastamaan ja tuomaan koiraa esille, ota rohkeasti yhteyttä :)

Pentueen sukutaulu: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=ER15747%2F08&RekNoE=ER51839%2F14&Sukupolvet=6

 

PENNUILLA ON KAIKILLA KODIT :)