Paljon helpomman päivittämisen vuoksi tuoreimmat uutiset nykyään facebookissa: kennel limespirit

Tervetuloa seuraamaan! :)

Kuva: Antonia Guss

Jarabindan Lajazz Luka Liver x Wilhelmiina yhdistelmästä sijoitukseen lähti vöyrille Daamin Sisu-Sinkkupoika joka osoitti heti pikkupennusta lähtien maailmanomistajan elkeitä ;) 12.07.2015 Sisu kilpaili jo heelereiden erikoisnäyttelyssä ollen VSP-pentu vain reilun 5kk iässä :)

Tuomarina rodun erikoistuomari Susanne Nilsson, Ruotsi

Arvostelu:

5,5kk, hurmaava urospentu. Erittäin kaunis ilmiasu. Erinomaiset pään mittasuhteet. Kauniit silmät. Oikea purenta. Hieno selkälinja ja kaula. Hieman pitkä lanneosa. Erinomainen turkki ja väri. Esiintyy erinomaisesti ikäisekseen. Mukava luonne. Hyvin esitetty.

Vuosi on vaihtunut ja viimeisimpiä kuulumisia olisi päiviteltävänä. Joukkoomme liittyi siis syksyllä uusi narttuheeleri, Coppercoat's Divine Daybreak heel jonka kasvattaja Krista Rantanen uskoi meidän huomaamme. Ritu asuu sijoituskodissa Forssassa. Näyttelydebyytti olisi Ritun kanssa sitten vaasan kv-näyttely huhtikuussa. Erittäin lupaava narttu jolla löytyy sitten kokoa ja luustoa monen muunki edestä ollen silti hyvin tasapainoinen. Omistajalla Piialla tulee olemaan haasteita yrittäessään pysyä perässä agilityradalla ;)

Tinan kanssa aloitimme vaasan kaverikoiratoiminnassa niin pääsee mahtava luonne hyötykäyttöön :)

Papu on aikuistunut ja kehittynyt hienosti, 2 sertiä vielä uupuisi joita sitten metsästetään tänä vuonna ja mietitään sen mukaan sitten ulkomaan näyttelyitäkin. Jos kaikki sujuu hyvin ja Papu edelleen todetaan terveeksi tämän vuoden tarkeissa niin pentuja suunnitteilla loppuvuoteen 2015 tai keväälle 2016.

Jännitys tiivistyy ja mahdollisesti joukkoomme liittyy uusi jäsen syyskuun loppupuolella! :) siitä enemmän sitten lähempänä!

Tulevana viikonloppuna 6.9 meillä on täällä pohjanmaan aluetoiminnan kera rauniohakupäivä lapualla, toivotaan että säät suosii edes jotenkuten :)

Tinan kanssa osallistumme heelereiden MH-luonnekuvauspäivään 20 tai 21.9 mäntsälässä, mielenkiinnolla odotan sitä!

Lokakuussa seinäjoen näyttelyyn ajatuksena ilmoittaa Papu ja Tina ja joulukuulle toivoisin että Papun kanssa päästäis voittaja-näyttelyihin helsinkiin.